Vliegende start team 1?

Het competitieseizoen is alweer in volle gang en daarom is het tijd voor een kleine update!

Op het moment van schrijven heeft team 1 al drie wedstrijden gespeeld, waarvan twee gewonnen en één gelijk gespeeld. De eerste wedstrijd, thuis in de Wasbeek tegen BC Hillegom, verliep niet zonder slag of stoot. Hoewel er in totaal vijf wedstrijden in drie sets werden beslist, vielen ze allemaal in het voordeel van team 1. De eindstand van 8-0 is daarom ook enigszins vertekenend maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

De tweede wedstrijd was een uitwedstrijd tegen BC Voorburg. Maartje wilde graag het onderste uit de kast halen en speelde al haar wedstrijden in drie sets, iets wat normaal gesproken alleen voor Alex was weggelegd. Beide teams kregen om en om een punt en waardoor het tot op het einde spannend bleef wie er zou gaan winnen. Een eindstand van 4-4 was daarom voor beide teams een acceptabel resultaat.

Gisteren, vrijdag 28 september, werd de derde wedstrijd gespeeld en wel thuis tegen BC Leiden. Zowel de dames- als de herendubbel verliepen redelijk moeizaam en werden beide in drie sets gewonnen in het voordeel van team 1. Gelukkig verliepen de meeste singles iets minder moeizaam en ook deze werden alle vier gewonnen. Erik en Myrna wonnen hun mix in twee sets wat de voorlopige stand op 7-0 bracht. Alex en Maartje hielden het nog even spannend en kwamen rond 23.45u verslagen van de baan. Eindstand: 7-1.

Dat brengt ons bij de huidige stand van 19 punten uit drie gespeelde wedstrijden. Hoewel niet alle teams drie wedstrijden hebben gespeeld, staat team 1 op dit moment op een nummer 1 positie. Ondanks het gemis van Ron, die op dit moment ergens ver weg in de rimboe bivakkeert, kan team 1 voorlopig dus spreken van een vliegende start.

Als afsluiting van dit verslag kunnen jullie nog even genieten van onderstaande afbeelding. Hoewel de huidige statistieken van iedereen uit team 1 er niet verkeerd uitzien, zijn de scores van Ilse toch wel het mooist om naar te kijken. Nu maar hopen dat er in het volgende verslag weer zo veel goed nieuws te melden valt!