BC Dynamo

BC Dynamo Sassem is de sportclub van Sassenheim!

De vereniging is opgericht in 1977 door een aantal enthousiaste docenten van het Rijnlands Lyceum  en bestaat  inmiddels al meer dan 40 jaar.

De vereniging bestaat uit een aantal leden en sponsors die naast recreatief badminton ook competitie spelen. De competitie is voor de meest fanatieke sporters, maar er wordt ook iedere vrijdagavond, op vrijwillige basis, onderling gestreden en getraind voor de gezelligheid en beweging.

Elke vrijdagavond wordt er gesport in Sporthal de Wasbeek.

De vereniging organiseert ook de zogenaamde GOK-competitie. De GOK betekent: gemengde onderlinge competitie. Om de integratie binnen de vereniging te bevorderen tussen recreatieve spelers en competitiespelers wordt  deze GOK van maart t/m juni georganiseerd. Meerdere teams, bestaande uit 2 recreanten en 2 competitiespelers strijden elk jaar om de zogenaamde GOK trofee.

De club heeft een grote groep jeugd die onderverdeeld is in twee leeftijdsgroepen. Een gezellige en fanatieke groep kinderen die elke vrijdagavond les krijgen van twee gediplomeerde trainers.
Met deze groep worden er ook elke jaar een paar eredivisiewedstrijden bezocht en is er veel spelvariatie door toernooien en andere activiteiten.

Een deel van de jeugd speelt in het voorjaar competitie.
Naast het badmintonnen wordt er bij ons ook gekaart, gekard, gevaren, gegeten en geborreld. Wij houden van het spelletje, maar ook erg van de gezelligheid.