Toernooien

BC Dynamo organiseert jaarlijks een aantal toernooien binnen de vereniging. Naast deze toernooien, is er ook nog het jaarlijkse New Age toernooi waar BC Dynamo, samen met 5 andere verenigingen uit de regio, aan mee doet.

Nieuwsjaartoernooi

Het nieuwe jaar betekent ook dat het seizoen er al voor de helft op zit. Een mooie gelegenheid om eens met z’n allen samen te komen en een gezellig toernooi te spelen binnen de vereniging.

Eindtoernooi

Het sportseizoen wordt elk jaar traditioneel afgesloten met het eindtoernooi (meestal in juni). Naast een gezellig potje badminton zijn er vaak ook de nodige andere activiteiten. Vooral het drankje aan de bar na afloop van het toernooi is een geslaagd onderdeel van deze gezellige avond.

New Age Toernooi

Dit toernooi is een jaarlijks terugkerend toernooi in de regio. Zes vaste verenigingen organiseren om en om het toernooi. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid, maar daarnaast ook om de rivaliteit tussen de verenigingen. Want wie wil er nou niet een jaar lang van de wisselbeker genieten? Deelnemende verenigingen zijn: BC Hillegom, Bacluvo, BC Wassenaar, BKN, BC Bios en natuurlijk BC Dynamo Sassem.

Naast de bovenstaande toernooien zijn sommige leden ook actief op andere toernooien. Deelname aan deze toernooien is vaak op individuele basis. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je op een toernooi een BC Dynamo lid tegen het lijf loopt!