Halverwege de competitie: Hoe gaat het?

Ok, we zijn al over de helft van het seizoen maar laten we toch nog even terug kijken naar de voortgang van alle competitieteams. Over het geheel doet BC Dynamo het erg goed! Bijna alle teams behoren op dit moment tot de bovenste helft van de poules. Hoewel nog niet alle wedstrijden gestreden zijn, lijkt degradatie dit jaar  niet aan de orde. Sterker nog, als team 2 zo door gaat zit er zelfs een promotie voor ze aan te komen!

Een korte samenvatting per team:

 

Team 1

Op het moment van schrijven staat team 1 op de vierde plaats in een poule van 8. Er zijn 4 wedstrijden gewonnen, 4 verloren en 1 gelijk gespeeld. De nummer 1 positie staat op naam van DKC met  zo’n 8 punten voorsprong op de nummer twee. Er staan nog 5 wedstrijden op de planning dus hoewel de eerste plaats ver weg lijkt ligt de tweede plek nog binnen bereik.

Team 2

Over team 2 kunnen we vrij kort zijn: ze doen het  uitstekend! Fier bovenaan met 61 punten uit 9 gespeelde wedstrijden en een voorsprong van 18 punten op de nummer twee. Nog 5 wedstrijden om de voorsprong te behouden en wellicht mogen zij zich in februari dan wel kampioen gaan noemen.

Team 3

Team 3 maakt het spannend. In een poule van zeven teams, met inmiddels 8 wedstrijden gespeeld staan ze op een gedeelde eerste plaats! De andere nummer 1 heeft helaas wel één wedstrijd minder gespeeld maar we spreken natuurlijk over een tussenstand. Eens kijken hoe ze er aan het einde van het seizoen voor staan.

Team 4

Team 4 heeft het zwaar te verduren gehad. In een poule van zeven staan ze op dit moment op de vijfde plaats. Geluk bij een ongeluk lopen ze nog één wedstrijd achter op de andere teams en is het verschil met de nummers 3 en 4 nog prima te behappen. Ze kunnen dus nog even aan de bak, maar we hebben goede hoop dat ze het wel gaan halen!

Team 5

Last but not least, team 5. Op een stevige plek in het midden van de poule, met 3 gewonnen wedstrijden, 3 gelijk en 4 verloren staan ze op een stabiele vierde plaats in een poule van acht. Met nog 4 wedstrijden te gaan ligt een top 3 positie nog steeds binnen hand bereik: vol houden team 5!