GOK 2013

De maand mei zit er bijna op, en dat betekent ook dat de traditionele GOK binnenkort op zijn einde loopt! Er zijn inmiddels al 14 partijen gespeeld en er staan nog drie wedstrijden (twee halve finales en de finale) op het programma.

Alle wedstrijden zijn sportief en gezellig verlopen. Zoals ook al in vorige jaren is gebleken, werden ook dit jaar een aantal wedstrijden besloten door de punten te tellen. Meerdere wedstrijden eindigden dan ook met een 2-2 als eindstand waarna de punten geteld moesten worden en zelfs dan scheelde het slechts enkele punten.

Aankomende vrijdag (31 mei) staan er geen GOK wedstrijden gepland dus de teams die nog in de race zijn kunnen even op adem komen. Niet al te lang, want die week daarop (vrijdag 7 juni) worden beide halve finales gespeeld! De eerste halve finale gaat tussen team 3 en team 9, en de tweede halve finale gaat tussen team 4 en 10.

De ontknoping van de GOK 2013, zal plaatsvinden op vrijdag 14 juni! Als de finale net zo spannend wordt als de kwart finales van afgelopen week, zal het ongetwijfeld een mooie wedstrijd worden. Kom dus gerust een kijkje nemen in de Wasbeek!