Badmintonclub Dynamo Sassem haalt €786,93 op met de Grote Clubactie 2013!

Leiden, 11 december 2013 – Gisteravond werd tijdens de Grote Clubavond bij Opel dealer Motorhuis de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 bekend gemaakt. Onze vereniging heeft hierbij het prachtige bedrag van € € 786,93 opgehaald.

Tijdens deze gezellige avond bij Opel dealer Motorhuis werden alle verenigingen naar voren geroepen om de cheque met hun opbrengst in ontvangst te nemen. Na afloop van de uitreiking was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verenigingen.

Namens Opel dealer Motorhuis: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs zijn opgehaald met de Grote Clubactie. Ook in

deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. Dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. Hiermee krijgt het verenigingsleven de steun die het verdient.”

Graag wil Badmintonclub Dynamo Sassem iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten. Met zijn allen hebben we het mogelijk gemaakt om € € 786,93 op te halen, een schitterend resultaat!

SAMSUNG CAMERA PICTURES